Services

Smart Veritas is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het leveren van NDO-personeel, las inspcteurs, QA/QC inspecteurs en/of co√∂rdinatoren. Ook bieden we consultancy op het gebied van NDO. Binnen onze organisatie is veel hands-on ervaring aanwezig, die we kunnen aanwenden om uw vraagstukken op te lossen.  We begrijpen NDO, we begrijpen wat uw wensen zijn, we spreken vakjargon. We controleren certificeringen, ervaring en vaardigheden van NDO-technici. Hiertoe hebben we de juiste technische expertise en bijbehorende organisatorische vaardigheden. Bovendien hebben we een erg sterk gevoel van kwaliteit, de mensen die wij leveren voldoen zeker aan uw verwachtingen.

Onze tarieven zijn beschikbaar op verzoek. Onze prijsstructuur is helder en overzichtelijk, zodat u de inzet van onze mensen duidelijk op kunt nemen in uw budget.

NDO personeel


We bieden NDO-professionals aan voor uw projecten, ervaren RT-ers met ervaring op terminals, TurnArounds op raffinaderijen en chemische plants.  In ons netwerk vinden we altijd een NDO-professional die geschikt is voor uw project. 

Las inspectie


We hebben gekwalificeerde CSWIP 3.1 las-inspecteurs en VT-inspecteurs (ISO9712) beschikbaar voor korte of lange projecten. Ook hebben we QA/QC las-inspecteurs beschikbaar, gespecialisserd in pijpleiding projecten.

Consultancy & bevestiging


Onze consultants helpen u bij het plannen van de uitvoering van NDO werkzaamheden, op efficiente en kostenbewuste wijze. We ondersteunen uw projecten met het verifieren van inspecties, algemeen advies op het gebied van NDO, het vaststellen van criteria en de naleving ervan.

Ons doel is om samen met andere bedrijven een langdurig partnerschap op te bouwen. Met gezamenlijke inzet willen we ieder project tijdig, binnen budget en kwalitatief hoogstaand afsluiten. 

 .